THE BURGERY GENK .

Recentebeoordeling


3 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Burgery Genk .. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 21:39 Lekker gegeten, goede service!
15 jul 2024 om 22:55 Bezorging was niet te laat, het eten was nog lekker warm en heeft gesmaakt. En we hebben 2 cola blikjes gratis gekregen.
8 jul 2024 om 12:17 Slecht vies alles weg gegooid ook nog
7 jul 2024 om 20:42 Minder goede kwaliteit, levering veel te laat! Gsm nummer niet correct .
7 jul 2024 om 20:03 Super duur voor een slechte kwaliteit, 2 uur bezorgtijd en gsm nummer niet correct en niet bereikbaar. Totale afrader !
6 jul 2024 om 19:01 Bestelling duurde een 50 tal min. Maar dat was aangegeven dus was normaal. Maar toen de burger aankwam, zag hij eruit alsof hij snel snel in elkaar was geperst en de hamburger was ook nog rauw vanbinnen, dus totaal niet goed gebakken.
4 jul 2024 om 23:39 De burger was niet lekker echt slecht kwaliteit
29 jun 2024 om 12:02 De burger was precies slechter kwaliteit dan eerst ik vond de burgers hoe ze eerst gemaakt werden veel beter dit is gewoon goedkoop vlees en vind ik nie de moeite voor 11€ voor te geven
28 jun 2024 om 21:27 koud en drinken vergeten, top.
2 jun 2024 om 21:31 Lang moeten wachten , maar vindt ik niet erg , eten was lekker en warm
1 jun 2024 om 22:21 Foute bestelling en zeer lange wacht tijd
31 mei 2024 om 22:51 Ondertussen al 2,5 uur aan wachten.. zeker geen aanrader als je honger hebt. Meer als een uur over tijd, maar nog niets vernomen..