THE BURGERY GENK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 125 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Burgery Genk. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:34 Meer dan 3u gewacht op de bestelling. Nooit meer via take away of the burgery. Schandalig!
18 feb 2024 om 20:00 Om 17u 3 burgers besteld verwachte levertijd was 18.45, na geduldig wachten om 19.30 gebeld was zelfs de bestelling nog niet onderweg maar stond wel klaar, schandalig koud eten
27 jan 2024 om 3:01 Bestelling een uur telaat gekregen in totaal meer als 2u moeten wachten op nachos en een broodje. Nachos smaakte oud en de kaassaus trok op niks
17 jan 2024 om 22:10 Heel slecht ervaring als ik 2:30h moet wachten op mijn eten sowieso geen aanrader als je honger hebt
16 jan 2024 om 19:25 Het eten was lekker en snel bezorgd zeker een aanrader.
10 jan 2024 om 18:41 Nooit op tijd 1u20 min overtijd eten was niet meer warm 3keer gebeld en zeggen dat ,d iedere keer onderweg zijn
10 jan 2024 om 0:23 Very fresh, super tasty and delivered warm. Took a bit too long.
6 jan 2024 om 1:30 2u30min gewacht op mijn eten. 3 keer moeten bellen en ieders keer zegt’m hij is er binnen 10min.
5 jan 2024 om 22:42 Meer dan een uur te laat het eten was cava ik wou coctail op mijn broodje en kreeg tartaar met coctail.
5 jan 2024 om 20:16 Heel lekkere burger ondanks dat ik wat langer heb moeten wachten. Echt de beste. burger in lange tijd, ook hele lekkere frieten. Zeker voor herhaling vatbaar!! Thanks!
5 jan 2024 om 19:20 Veel te lang moeten wachten.
5 jan 2024 om 1:12 Ik wist niet dat Burgers in stijl konden bereid worden