THE BURGERY GENK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 150 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Burgery Genk. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 7:34 Alles was lekker en die frieten heerlijk
1 mei 2024 om 20:20 Super lekker, er was weliswaar een dessert dat er niet meer was, ze hebben speciaal gebeld of het oké was dat de chef-kok een ander dessert klaarmaakte en deels het geld terug gaf, eerlijk gezegd dat dessert was verrukkelijk, toppers
26 apr 2024 om 22:01 Ik kon 2.5 u niet aanklikken want dat is de tijd dat ik aan het wachten ben ( is al gebeurd maar dacht geef het nog een kans ). Is gwn absurd lang
26 apr 2024 om 20:28 Bestelt om 10 voor 6 en kregen de bestelling om 20u we bellen en krijgen antwoord dat ze onderweg zijn, halfuur erna nog steeds niks krijgen we uitendelijk de bestelling is het de verkeerde kip en ipv sweet potato fries kregen we american potato?
24 apr 2024 om 19:33 40 min. te laat. Eten was oke, maar niet geweldig.
22 apr 2024 om 9:26 slecht gewoon niet professioneel 1 uur later mijn bestelling gekregen wat mij ook stoort is slechte communicatie tegen over de klant niet verwittigen dat de bestelling later komt door drukte en het eten was heel slecht. nooit meer bij hun eten .
21 apr 2024 om 19:53 Vertraging van 1 uur op onze bestelling, onvriendelijk en redelijk prijzig voor wat je ervoor krijgt.
11 apr 2024 om 21:34 Super lekker, warm en precies op tijd geleverd! Zeker een aanrader. Bestellen vaker.
4 apr 2024 om 5:47 Aanrader!
27 mrt 2024 om 19:35 Meer dan 2 uur moeten wachten op koude, slappe frieten en slechte hamburgers. Zeker geen aanrader
24 mrt 2024 om 21:00 18h35 besteld om 21h nog geen levering te zien. Gebeld en zeer onbeleefd an de telefoon ook nog
24 mrt 2024 om 8:47 Vanaf de gekregen mail dat de bestelling van bevestiging mail ontvangen en dat de bezorger hier was duurde ongeveer 2 uur. Kwamen er ook te laat achter dat onze drank er niet bij was. Het eten is wel super lekker!!